Voorgerechten
- Mosterdsoep € 6
Huisgemaakt met verse producten, met een topping van bosui, uitgebakken spekjes en room
- Carpaccio (rund) € 11
met rucola, pijnboompitten, Padano snippers en truffelmayonaise
- Toast zalm € 7.5
warm-gerookte zalm, met een wit geroosterd broodje met Crème fraîche.
- Gamba’s € 9
gebakken in knoflook-olie, met paprika en selderij
- Broodplankje € 6
met kruidenboter, aioli en bruchetta
Hoofdgerechten
- Schnitzel de Veehandel € 18
met champignon-, peper- of roomsaus
- Haasbiefstuk € 25
heerlijk mals, met champignons en uien (van de Hollandse koe)
- Hamburger Black Angus van EJ de Boer uit Oldetrijne € 19
200 gram (h)eerlijk rundvlees
- Saté van kippendij € 18
ambachtelijk bereid, geserveerd met kroepoek, atjar en satésaus
- Short rib (rund) € 19
dikbevleesde runder ribs
- Zalm € 19
op de huid gebakken
- Pittige Cajun burger (vegetarisch) € 18
met broodje, stukjes paprika, kidneybonen, mais, mozzarella en cajun kruiden
- Avocado burger (vegetarisch) € 18
unieke burger op een broodje met blokjes avocado, knapperige maiskorrels en gepaneerd met multigrain en quinoa
Gerechten worden geserveerd met groente, salade, aardappelgerecht en verse friet.
Kindermenu
Nagerechten
- Coupe aardbei € 6
vanille ijs, met verse aardbeien en slagroom
- Dame blanche € 6
vanille ijs met warme chocolade saus
- Appeltaart/koek met ijs € 6
Stukje huisgemaakte appelkoek met een bolletje vanille ijs en slagroom.
- Klein ijsje € 4
vanille ijs met slagroom om de gaatjes te vullen.
- Irish of Spanisch coffee € 6,95
met slagroom
- koffie /thee met likeur vanaf € 5.5
keuze uit verschillende likeurtjes, zie dranken kaart.
- Limoncello 3.7
Een verfrissende citroenlikeur uit Zuid-Italië