Voorgerechten
-
Mosterdsoep € 6
Huisgemaakt met verse producten, met een topping van bosui, uitgebakken spekjes en room
-
Carpaccio (rund) € 11
met rucola, pijnboompitten, Parrano snippers en honing-mosterd dressing
-
Toast zalm € 6
koud-gerookt, op een bedje van rucola met mosterd-dille saus
-
Gamba’s € 8
gebakken in knoflook-olie, met selderij
-
Broodplankje € 6
met kruidenboter, aioli en bruchetta
Hoofdgerechten
-
Schnitzel de Veehandel € 18
met champignon-, peper- of roomsaus
-
Haasbiefstuk € 25
heerlijk mals, met champignons en uien (van de Hollandse koe)
-
Hamburger Black Angus van EJ de Boer uit Oldetrijne € 19
200 gram (h)eerlijk rundvlees
-
Saté van kippendij € 18
ambachtelijk bereid, geserveerd met kroepoek, atjar en satésaus
-
Short rib (rund) € 19
dikbevleesde runder ribs
-
Zalm € 19
op de huid gebakken
-
Vegetarische Cajun burger € 18
met broodje, stukjes paprika, kidneybonen, mais, mozzarella en cajun kruiden
-
Avocado burger (vegan) € 18
unieke burger op een broodje met blokjes avocado, knapperige maiskorrels en gepaneerd met multigrain en quinoa
Gerechten worden geserveerd met groente, salade, aardappelgerecht en verse friet.
Kindermenu
Nagerechten
-
Coupe vanille ijs € 6
met vers fruit of verse aardbeien en slagroom
-
Dame blanche € 6
vanille ijs met warme chocolade saus
-
Appelkoek met ijs € 6
Stukje huisgemaakte appelkoek met een bolletje vanille ijs en slagroom.
-
Klein ijsje € 4
vanille ijs met slagroom om de gaatjes te vullen.
-
Irish of Spanisch coffee € 6,95
met slagroom
-
koffie /thee met likeur vanaf € 5.5
keuze uit verschillende likeurtjes, zie dranken kaart.