Voorgerechten
-
Soep van de dag € 6
Huisgemaakt door Carolien met verse producten
-
Carpaccio (rund) € 11
met rucola, pijnboompitten, Parrano snippers en honing-mosterd dressing
-
Toast koud-gerookte zalm € 6
met mosterdkoud gerookt door Hein, met rucola en mosterd-dille saus
-
Gamba’s € 8
gebakken in knoflook-olie, met selderij
-
Broodje met smeersels € 6
Hoofdgerechten
-
Schnitzel de Veehandel € 18
-
Haasbiefstuk € 25
heerlijk mals, met champignons en uien (van de Hollandse koe)
-
Hamburger Black Angus van EJ de Boer uit Oldetrijne € 18.5
200 gram (h)eerlijk rundvlees
-
Saté van kippendij € 18
ambachtelijk bereid, geserveerd met kroepoek, atjar en satés
-
Sparerib (varken) € 18
dikbevleesd, ambachtelijk bereid en afgelakt met huisgemaakte saus
-
Short rib (rund) € 19
dikbevleesd, afgelakt met huisgemaakte saus
-
Zalm € 19
op de huid gebakken
-
Huisgemaakte vegaburgers (vegetarisch) € 17.5
naar (o)ma's recept
Gerechten worden geserveerd met groente, salade, aardappelgerecht en verse friet.
Kindermenu
Nagerecht
-
Lava cakeje met ijs € 6
met bolletje vanille ijs en slagroom
-
Dame blanche € 6
vanille ijs met warme chocolade saus
-
Appeltaart met ijs € 6
Stukje huisgemaakte appeltaart met een bolletje vanille ijs met slagroom.
-
Klein ijsje € 3,7
vanille ijs met slagroom om de gaatjes te vullen.
-
Irish of Spanisch coffee € 6,95
met slagroom
-
koffie /thee met likeur vanaf € 5.5
keuze uit verschillende likeurtjes, zie dranken kaart.